Ochrana osobních údajů

Cílem tohoto prohlášení je informovat o zpracování osobních údajů, ke kterému dochází v souvislosti s návštěvou webových stránek společnosti Alfa Styl, s.r.o.: (www.alfastyl.cz, www.benevetti.cz, www.fotoglass.cz, www.sklenenyobklad.cz, www.sklenenyobklad.sk, www.sklenenatabule.cz )   Ochrana osobních údajů je pro nás velmi důležitá. Proto využíváme vaše osobní údaje pouze se souhlasem nebo ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Přečtěte si, jak pracujeme s vašimi osobními údaji: Společnost Alfa Styl s.r.o, se sídlem Cyrilská 14b, Brno 602 00, IČ 269 46 831, zapsaná u OR Brno, oddíl C, vložka 47313 zpracovává v případě vaší poptávky služeb nebo produktů firmy Alfa Styl s.r.o., ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:
  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon/mobil
  • název firmy nebo daňové identifikační číslo
  Jméno, příjmení, emailovou adresu, telefon, název firmy nebo daňové identifikační číslo je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky produktů nebo služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností Alfa Styl s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a Alfa Styl s.r.o., nejdéle 2 let od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.   Zpracování osobních údajů je prováděno společností Alfa Styl s.r.o. tedy správcem osobních údajů, případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, jako je Solitea Česká republika, a.s., DIČ CZ01572377. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě nebo objednávce
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
 

Podmínky zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje:
  • jméno
  • e-mailovou adresu
  • telefon/mobil
  • název firmy (daňové identifikační číslo)
  • projevený zájem o služby
  • informace na našich webových stránkách
  • informace v emailech
bude naše společnost Alfa Styl s.r.o. využívat po dobu 2 let od udělení souhlasu za tím účelem, abychom vám zobrazovali a posílali informace, které vás zajímají a nabízeli vám produkty a služby z naší nabídky, které pro vás budou relevantní.

Soubory cookies

“Cookies” jsou informace, které jsou z internetové stránky ukládány na pevný disk počítače Uživatele. Naše webové stránky používají cookies pro snadnější procházení webu a pomáhají nám ke zkvalitnění obsahu a nabídek. Používáním našich stránek Uživatel souhlasí s ukládáním souborů cookies na svém zařízení (počítači, tabletu nebo telefonu). Firma Alfa Styl s.r.o. zároveň prohlašuje, že pomocí cookies nesleduje žádné osobní údaje Uživatele, ani nepoužívá cookies k účelům reklamy, mailových nabídek či jiných, které si sám Uživatel nevyžádal. Tyto cookies mají jen technickou povahu, která slouží ke správné funkčnosti webových stránek provozovatele. Web také používá službu Google Analytics – tyto cookies jsou využity pouze pro generování anonymních statistik návštěvnosti stránek (neukládají citlivá ani osobní data). Nastavení použití cookies si může každý Uživatel změnit v nástrojích konfigurace svého internetového prohlížeče. Pokud si Uživatel zablokuje všechna cookies, nebude moci plně využít některé funkce těchto stránek a jejich obsah se nemusí zobrazovat korektně. Společnost Alfa Styl s.r.o., tedy doporučuje nechat soubory cookies z jeho stránek ukládat, neblokovat je.  

Svůj souhlas můžete kdykoliv zrušit.

Můžete si také své údaje kdykoliv vyžádat, požádat o opravdu nebo kompletní výmaz. Stačí napsat na marketing@sklenenyobklad.cz. Ctíme vaše práva a využíváme pouze ověřené nástroje, které splňují podmínky pro GDPR. Pokud budete mít pochybnosti o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů, můžete se také obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.
KOLIK TO STOJÍ?