Ochrana osobních údajů

Cílem tohoto prohlášení je informovat o zpracování osobních údajů, ke kterému dochází v souvislosti s návštěvou webových stránek společnosti Alfa Styl, s.r.o.: (www.alfastyl.cz, www.benevetti.cz, www.fotoglass.cz, www.sklenenyobklad.cz, www.sklenenyobklad.sk, www.sklenenatabule.cz ) Ochrana osobních údajů je pro nás velmi důležitá.Proto využíváme vaše osobní údaje pouze se souhlasem nebo ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Přečtěte si, jak pracujeme s vašimi osobními údaji:Společnost Alfa Styl s.r.o, se sídlem Cyrilská 14b, Brno 602 00, IČ 269 46 831, zapsaná u OR Brno, oddíl C, vložka 47313 zpracovává v případě vaší poptávky služeb nebo produktů firmy Alfa Styl s.r.o., ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:
  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon/mobil
  • název firmy nebo daňové identifikační číslo
 Jméno, příjmení, emailovou adresu, telefon, název firmy nebo daňové identifikační číslo je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky produktů nebo služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností Alfa Styl s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a Alfa Styl s.r.o., nejdéle 2 let od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Alfa Styl s.r.o. tedy správcem osobních údajů, případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, jako je Solitea Česká republika, a.s., DIČ CZ01572377.Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě nebo objednávce
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
 

Podmínky zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje:
  • jméno
  • e-mailovou adresu
  • telefon/mobil
  • název firmy (daňové identifikační číslo)
  • projevený zájem o služby
  • informace na našich webových stránkách
  • informace v emailech
bude naše společnost Alfa Styl s.r.o. využívat po dobu 2 let od udělení souhlasu za tím účelem, abychom vám zobrazovali a posílali informace, které vás zajímají a nabízeli vám produkty a služby z naší nabídky, které pro vás budou relevantní.

Soubory cookies

“Cookies” jsou informace, které jsou z internetové stránky ukládány na pevný disk počítače Uživatele. Naše webové stránky používají cookies pro snadnější procházení webu a pomáhají nám ke zkvalitnění obsahu a nabídek. Používáním našich stránek Uživatel souhlasí s ukládáním souborů cookies na svém zařízení (počítači, tabletu nebo telefonu).Firma Alfa Styl s.r.o. zároveň prohlašuje, že pomocí cookies nesleduje žádné osobní údaje Uživatele, ani nepoužívá cookies k účelům reklamy, mailových nabídek či jiných, které si sám Uživatel nevyžádal. Tyto cookies mají jen technickou povahu, která slouží ke správné funkčnosti webových stránek provozovatele.Web také používá službu Google Analytics – tyto cookies jsou využity pouze pro generování anonymních statistik návštěvnosti stránek (neukládají citlivá ani osobní data).Nastavení použití cookies si může každý Uživatel změnit v nástrojích konfigurace svého internetového prohlížeče. Pokud si Uživatel zablokuje všechna cookies, nebude moci plně využít některé funkce těchto stránek a jejich obsah se nemusí zobrazovat korektně. Společnost Alfa Styl s.r.o., tedy doporučuje nechat soubory cookies z jeho stránek ukládat, neblokovat je. 

Svůj souhlas můžete kdykoliv zrušit.

Můžete si také své údaje kdykoliv vyžádat, požádat o opravdu nebo kompletní výmaz. Stačí napsat na marketing@sklenenyobklad.cz.Ctíme vaše práva a využíváme pouze ověřené nástroje, které splňují podmínky pro GDPR.Pokud budete mít pochybnosti o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů, můžete se také obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.
KOLIK TO STOJÍ?